ALEGERI PARLAMENTARE și REFERENDUM în aceeași zi. Solicitare către Parlament

Bogdan Diaconu cere Parlamentului să urgenteze discutarea propunerii legislative cetățenești cu privire la redefinirea familiei. 

Președintele PRU vrea referendum pentru modificarea Constituției în același timp cu alegerile parlamentare. ”Solicităm Senatului şi Camerei Deputaţilor să urgenteze discutarea în Parlament a demersului Coaliţiei pentru familie şi BOR, astfel încât să reuşim să convocăm referendumul pentru modificarea Constituţiei, aşa cum Coaliţia pentru familie a cerut, în data de 11 decembrie, odată cu alegerile parlamentare”, a declarat Bogdan Diaconu, sâmbătă, la o conferinţă de presă, potrivit Agerpres. 

PRU sprijin pentru BOR

El a susţinut: ”Observăm o serie de înalţi prelaţi care sunt plimbaţi prin faţa camerelor de luat vederi la DNA sau la alte parchete pentru tot felul de suspiciuni mai mult sau mai puţin credibile. L-am văzut pe Înalt Preasfinţia Sa Sofronie, pe Înalt Preasfinţia Sa Teodosie al Tomisului, pe Înalt Preasfinţia Sa Streza. Acest lucru trebuie să înceteze. Trebuie să înţelegem cu toţii, şi instituţiile statului de drept trebuie să înţeleagă, că BOR a avut un rol esenţial în continuitatea naţiunii române în momentele critice. PRU îşi exprimă cu fermitate sprijinul atât pentru BOR, cât şi pentru demersul Coaliţiei pentru familie pentru modificarea Constituţiei în sensul de a stabili foarte clar că familia este reprezentată de uniunea între bărbat şi femeie”. 

Coaliţia pentru Familie a depus la Parlament o propunere legislativă de revizuire a Constituţiei, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, iniţiativa fiind semnată de 3 milioane de cetăţeni. În iulie, CCR a constatat că propunerea îndeplineşte condiţiile privind exercitarea iniţiativei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel