Alegeri parlamentare. Doi liberali, scoși de pe listă

Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, a anunțat că își dorește să schimbe lista de candidați PNL pentru alegerile parlamentare din toamnă. 

Nu-i mai vrea pe Alin Popoviciu și pe Cornel Sămărtinean.

"Eu cred că niciunul dintre cei doi nu vor trebui să fie pe listă pe nicio poziție. Alin Popoviciu ar putea fi un foarte bun secretar de stat sau director în minister. Este un om de echipă, un tip extrem de harnic. Nu am apucat să-i spun care este opțiunea mea, dar sunt convins că va înțelege acest lucru și că va fi om de bază în PNL.

Nu-l putem considera vinovat că are anumite dosare în lucru, dar nu este potrivit să apară pe lista pentru candidații la parlamentare, pentru că ar apărea o reacție negativă din partea comunității, care s-ar răsfrânge negativ asupra lui însuși în primul rând, dar și asupra PNL.

Ce am spus despre Alin Popoviciu este valabil și despre Cornel Sămărtinean. Îmi asum că am greșit față de ambii necomunicându-le față în față, dar nu mai avem timp, lucrurile se mișcă și trebuie să rezonăm cu societatea pe care vrem s-o reprezentăm", a explicat Robu, conform tion.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel