Se AMÂNĂ alegerile parlamentare?! Ce spune Chirieac

Judecătorii Curții Constituționale au respins, marți, sesizarea președintelui Klaus Iohannis și au decis că Parlamentul stabilește data alegerilor parlamentare din acest an. Analistul Bogdan Chirieac a comentat subiectul.

„Eu cred că onorabilii din Parlament ar trebui să evalueze impactul epidemiologic al alegerilor locale. Au fost situații precum cazul meu. Nu m-am dus la vot din cauza epidemiei de coronavirus din România. Poate că o idee bună ar fi ca alegerile parlamentare să fie amânate. Constituția permite acest lucru - fără niciun fel de problemă - cu trei luni. Și, atunci, avem alegeri în martie, nu în plină iarnă. Măcar la începutul primăverii, când nu se va mai suprapune gripa sezonieră cu coronavirusul”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, marți după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

„Dânșii trebuie să evalueze în favoarea poporului pe care îl reprezintă: faci alegeri pe 6 decembrie sau le amâni? Nu se întâmplă absolut nimic grav până în martie”, a subliniat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel