Alegeri parlamentare 2020. Vela, ANUNȚ: Ce urmează

Ministrul de Interne Marcel Vela a făcut noi precizări privind alegerile parlamentare din luna decembrie a anului curent. 

„În ședința de Guvern de aseară au fost aprobate, la propunerea Ministerului Afacerilor Interne și Autorității Electorale Permanente, primele acte normative referitoare la desfășurarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020, și anume hotărârea de guvern privind stabilirea datei alegerilor, cât și cea pentru aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale.

Astfel, a fost stabilită data alegerilor parlamentare pentru ziua de 6 decembrie 2020”, a scris Marcel Vela pe Facebook. 

În continuare, ministrul de Interne a adăugat că „acesta este doar primul pachet legislativ care va oferi tuturor instituțiilor cu atribuții în organizarea și desfășurarea alegerilor cadrul legal pentru ca toate operațiunile necesare să se desfășoare eficient și transparent, chiar și în această perioadă încărcată și plină de provocări”.

Vela: Ce urmează 

„În următoarea ședință a Executivului vom supune aprobării și proiectul privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări și desfășurări a alegerilor, plus cel cu propunerea cheltuielilor pentru pregătirea si desfășurarea procesului electoral”, a precizat Marcel Vela.

„Îi asigur pe toți cetățenii României că atât alegerile locale, cât și cele parlamentare se vor organiza în condiții de deplină legalitate, siguranță sanitară și corectitudine față de toate partidele politice!”, a încheiat ministrul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel