ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Scandal pe listele PSD. Demisie la vârf

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a punctat două situații conflictuale din PSD din cauza listelor pentru alegerile parlamentare. 

Liviu Dragnea candidează la Teleorman. Președintele PSD a punctat două momente de conflict din partid. ”N-am alergat după mari personalități, sunt mulți tineri, ne-a interesat foarte mult să deschidem partidul”, a spus Liviu Dragnea. 

”Eu nu mai cred în locomotive” a mai spus Liviu Dragnea. 

El a vorbit despre demisia lui Ioan Cindrea, care nu a acceptat că a fost scos de pe lista pentru alegerile parlamentare și a decis să demisioneze. ”Astăzi, 25 octombrie 2016, am demisionat din funcția de președinte al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Sibiu și din toate funcțiile deținute în cadrul PSD. Ca urmare, nu voi candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 și voi rămâne un simplu membru al Partidului Social Democrat” este mesajul transmis de Ioan Cindrea. 

[citeste si]

În plus, a mai fost scos de pe liste fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, condamnat astăzi la patru luni de închisoare cu suspendare pentru fals în declarații în formă continuată. În locul său a fost validat Florin Cârciumaru, primar în Târgu-Jiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel