EXCLUSIV  ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Scandal pe liste în PMP. ”Băsescu să mai termine cu teoria asta”

Un politician PMP este revoltat din cauza afirmației lui Valeriu Steriu, care a declarat că s-a mers pe recomandarea preşedintelui PMP, Traian Băsescu, în selectarea oamenilor care au reuşit să arate ceva în anii trecuţi.

Ioan Huntai a spus, pentru DCNews, că voia să candideze în Covasna, acolo unde este cunoscut și apreciat. El vine în PMP pe ramura PP-DD. ”Mi s-a părut deplasată total acea afirmație făcută de dl Steriu”, afirmă omul de afaceri. ”Am răspuns de trei județe, am fost trezorierul partidului pe țară (PP-DD- n.r.), vicepreședinte la nivel național, președinte la Brașov, consilier județean și local. Adică fără niciun fel de bubă-n cap. După care am fost trimis la Harghita și Covasna de Diaconescu. Am condus cele două organizații patru ani de zile. Mi-am păstrat intact numărul de consilieri în urma alegerilor din iunie 2016. UNPR nu avea decât doi consilieri la momentul respectiv”, a spus Ioan Huntai pentru DCNews. 

PMP nu a existat la Covasna la alegerile locale, potrivit lui Ioan Huntai. 

[citeste si]

Ioan Huntai acuză că nici nu a fost luat în discuție pentru o poziție pe lista pentru Camera Deputaților sau Senat.

(w670) 

”Dacă 20% din persoanele din PMP au CV-ul meu, sunt de acord să-mi cer scuze public. În schimb, nu pot să suport minciuna. Am convingerea că și Băsescu e la fel de mințit cum era Ceaușescu. Se fac niște găști acolo care urmăresc ca unul potent politic să nu aibă cum să penetreze în structurile lor ca să poată să incomodeze cumva. Cum te văd că ai o viziune mai clară politic, economic, social, cultural, nu mai contează rezultatele avute cu ani în urmă. Dacă nu era PP-DD, nu avea ce să vândă dl Steriu către PMP”, a susținut Ioan Huntai pentru DCNews

”Băsescu să mai termine cu teoria asta”

”De ce minte un om de eleganța lui Steriu? Care criterii politice?”, a adăugat omul de afaceri. ”De aceea lucrurile nu pot fi mișcate în multe partide” a mai afirmat Ioan Huntai. ”O să-i explic dlui Băsescu să mai termine odată cu teoria asta: criteriile politice. Care criterii politice? Am intrat în politică acum cinci ani, iar performanțele mele au fost de neatins. Am obținut 17% când Diaconescu a avut primele alegeri, deci peste partid,  scor la o primărie cu candidatul meu, în condițiile în care peste tot s-a obținut 12-13%. Iar ca scor politic noi am luat 25% atunci”, a mai precizat omul de afaceri cu origini kuweitiene.  

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel