EXCLUSIV  ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PRM dă în judecată România TV. Răspunsul lui Sebastian Ghiță

Președintele interimar al PRM, Adrian Popescu, a susținut că majoritatea contestațiilor la listele de candidați ai PRM au fost respinse. 

”În acest moment, mai sunt în curs de judecare apelurile din cateva judeţe, inclusiv Vâlcea, unde noi am fost surprinşi initial de data de 15 noiembrie ca termen de judecare, lucru care intra total în contradicţie cu legea electorală, care stipulează clar că acest gen de contestaţii se judecă în regim de urgentă. Între timp, data a fost schimbată în 7 noiembrie. Credem că la Curtea de Apel Piteşti, unde se judecă, s-a strecutat o greşeală şi suntem bucuroşi că s-a remediat, mai ales ca noi, PRM, la Vâlcea, avem drept candidat la Senatul României pe maestrul Florin Zamfirescu”, a spus Adrian Popescu, potrivit unei declarații de presă. 

PRM dă în judecată România TV

”Totodată, PRM îşi rezervă dreptul de a da în judecată postul de televiziune ROMÂNIA TV pentru poziţia ostilă pe care o are, în mod constant, faţă de PRM, şi asta începând cu alegerile locale din acest an. Considerăm că activitatea acestui post TV depaşeşte în sens negativ deontologia profesională în ce priveşte activitatea jurnalistică şi dezinformează în mod voit şi iresponsabil opinia publică când este vorba de Partidul România Mare”, a declarat Adrian Popescu.

Președintele interimar al PRM a adăugat că în spatele atacului concertat este un motiv politic, PRU, unde Sebastian Ghiță este vicepreședinte. 

Sebastian Ghiță, contactat de DCNews, respinge acuzațiile PRM, susținând că sunt ”aiureli”. În completare, directorul de comunicare al PRM, Dan Alexandru, a spus că ”PRM sprijină libertatea presei din România și nu va contesta un organ de presă sau vreo televiziune care nu este de acord cu principiile, mesajul și doctrina acestui partid. Este un drept câștigat cu sânge în 1989, dar PRM nu este de acord cu atacurile, dezinformările și mesajele false transmise către electorat, fără a avea un drept la replică. Asta este, de fapt, problema, nu ni s-a dat dreptul să transmitem telespectatorilor că PRM participă la alegeri. Apreciem acest post pentru că informează populația, dar nu vom fi de acord cu dezinformarea dintr-un motiv pe care nu-l înțelegem”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel