Alegeri Parlamentare 2016: PNL, ALDE, UDMR, PSD, PER, PRM, PSR, USR, ANR, PMP, PRU, ordinea la București

Pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi tipărite câte două buletine de vot, unul pentru Senat şi unul pentru Camera Deputaţilor, conform Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 42 al Municipiului Bucureşti, care a afişat machetele acestora. 

Pe buletinul de vot pentru alegerea Senatului, în Bucureşti, se află listele de candidaţi din partea a 11 formaţiuni politice în următoarea ordine, conform tragerii la sorţi: PNL, ALDE, UDMR, PSD, PER, PRM, PSR, USR, ANR, PMP, PRU. 

Pe buletinul de vot pentru alegerea Camerei Deputaţilor, în Capitală, se regăsesc liste de candidaţi din partea a 11 formaţiuni politice, 16 organizaţii ale cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, precum şi 6 candidaţi independenţi. 

Partidele şi alianţele politice figurează pe buletinul de vot în ordinea tragerii la sorţi: PNL, ALDE, UDMR, PSD, PER, PRM, PSR, USR, ANR, PMP, PRU. 

Următoarele pe buletinul de vot pentru Camera Deputaţilor sunt organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, astfel: Uniunea Croaţilor din România, Forumul Democrat al Germanilor din România, Uniunea Polonezilor din România, Uniunea Democrată Turcă din România, Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, Uniunea Democrată a Slovacilor şi Cehilor din România, Uniunea Elenă din România, Asociaţia Macedonenilor din România, Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România, Uniunea Sârbilor din România, Uniunea Culturală a Rutenilor din România, Asociaţia Liga Albanezilor din România, Asociaţia Italienilor din România - RO.AS.IT, Uniunea Armenilor din România, Asociaţia Partida Romilor "Pro-Europa", Uniunea Bulgară din Banat - România. 

Candidaţii independenţi la Camera Deputaţilor figurează pe ultimele poziţii pe buletinul de vot, în ordinea în care şi-au înscris candidaturile: George-Alexandru Manciu, Ion-Gabriel Linţă, Elena Udrea, Teodor Paleologu, Vişinel-Costel Bălan, Remus Cernea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel