Urmărește emisiunea live


ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Marinică Dincă, senator PNL a renunțat la candidatură

PNL Dolj şi-a definitivat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, faţă de varianta iniţială validată de către Biroul Politic Naţional. Senatorul Mărinică Dincă a renunţat la candidatură, deși inițial a fost de acord cu participarea la alegeri.  

Lista a fost stabilită după ce am avut discuţii cu fiecare în parte şi apoi în cadru organizat după ce a spus fiecare cam ce şi-ar dori, adică au spus 'domne, eu cam pe locul acesta mă văd'. A fost fără tămbălău, fără cuţite puse pe masă, fără cuţite înfipte în spate şi trenuri de genul acesta.(...) Candidaţii au trecut toate canoanele PNL, s-a votat şi în Consiliul Judeţean Executiv şi în Biroul Politic Judeţean, iar ieri au fost validate de Biroul Politic Naţional listele la nivelul judeţului Dolj',a spus Nicolae Giugea.

În legătură cu decizia senatorului Dincă de a renunţa la candidatură după ce iniţial ocupa poziţia a doua pe lista de la Senat, Giugea a afirmat că acesta s-a retras din motive pe care numai el le cunoaşte.

Deşi iniţial şi-a anunţat candidatura printr-o solicitare scrisă, domnul senator Mărinică Dincă, contrar voinţei mele, şi-a retras ulterior candidatura. Am avut discuţii şi între patru ochi, după aceea am discutat şi împreună cu colegii, s-a supus la vot, s-a votat ca apoi să renunţe la candidatură din motive pe care numai dumnealui le cunoaşte. Este o decizie personală şi nu vreau să comentez această decizie, fiecare îşi stabileşte priorităţile în funcţie de anumiţi parametri şi anumite situaţii, a spus Giugea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel