Alegeri Parlamentare 2016: Gorghiu: Timișoara cel mai bun oraș pentru afaceri, conform Forbes

Alina Gorghiu a vizitat fabrica TRW Automotive de la Timișoara, un important producător de componente auto. Liderul PNL a precizat că Timișoara este cel mai bun oraș pentru afaceri, conform unui top Forbes. 

Timișoara este – potrivit topului Forbes – cel mai bun oraș pentru a face afaceri, pentru al doilea an consecutiv. Am fost ieri la TRW Automotive, un lider global în producția de componente auto, un investitor prezent de 12 ani în Timișoara și – sper eu – pentru multă vreme de acum încolo. Au o mare problemă acolo: deficitul de forță de muncă. Li se potrivesc perfect măsurile adopate de Guvern cu spijinirea financiară a celor care vor să se relocheze și pregătirea profesională prin învățământul dual.

Și nu doar atât: o viitoare guvernare liberală va crea condiții atractive pentru investitori, începând cu scăderea fiscalității. 
Ieri am avut ocazia să văd cum se produc volanele, cum se îmbracă în cea mai fină piele, cusută manual! Tot respectul pentru munca angajaților de aici," a scris Alina Gorghiu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel