ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Fuziunea UNPR-PMP nu există: Apărătorul PMP a părăsit nervos sala

Avocatul Pavel Abraham l-a reprezentat în instanță pe președintele UNPR, Marian Vasiliev, în procesul în care se contestă fuziunea cu PMP. 

Pavel Abraham a precizat, la Antena 3, că ”dl Steriu nu mai este președintele UNPR, a fost exclus”. În consecință, avocatul Abraham îl reprezintă în instanță pe noul președinte al UNPR care contestă fuziunea cu partidul lui Traian Băsescu. Fostul președinte are nevoie de structurile UNPR, care a ”înghițit” și PP-DD. 

Instanța a amânat luarea unei decizii cu privire la fuziunea UNPR-PMP pentru 17 noiembrie. ”Fuziunea nu este finalizată, din perspectivă juridică nu există”, a subliniat avocatul. Pavel Abraham a spus, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”, că instanța a decis astăzi că decizia ”se amână pentru a aduce documente în scopul validării sau nu a fuziunii”. 

[citeste si]

Avocatul Abraham a mai precizat că ”Traian Băsescu, președintele PMP, i-a indus în eroare, a fost promis un număr de nume pe liste, nu s-a ținut de cuvânt. A fost o cacealma pe care a crezut că a rezolvat-o, dar justiția funcționează. Când s-a făcut presupusa fuziune, nu s-a făcut potrivit legii, nu era cvorumul asigurat pentru această fuziune, nu se știe precis după documente care membri erau de la UNPR, care erau de la PMP”. 

”Apărătorul PMP a părăsit nervos sala înainte să încheie instanța”, a conchis Pavel Abraham. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel