ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Dragnea dezvăluie numele grele de pe listele PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea a dezvăluit câteva dintre cele mai importante nume care se vor regăsi pe listele PSD. El a ținut să dezmintă astfel o serie de informații care vehiculau că o parte dintre numele grele ale social-democraților nu vor mai fi pe listele pentru alegerile parlamentare. 

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Eugen Teodorovici şi Nicolae Bănicioiu se vor regăsi pe listele candidaţilor PSD pentru parlamentare, notează Agerpres.

Am văzut pe un site în care se spunea că eu nu îi pun pe liste. În primul rând e o prostie. Asta e o prostie. Dar este cineva din partid (...) care nu înţelege că PSD - ul a ieşit din acel stil de intrigi, de mici cerculeţe în interiorul partidului. Şi nu înţelege că vorbeşte singur şi nu înţelege că toţi cei cu care discută spun tuturor despre el. (...) E un om la care am ţinut foarte mult şi care dezamăgeşte pe foarte mulţi oameni. Nici măcar nu e mare personaj, dar am vrut să-i spun ca să afle de la mine că ceea ce face nu e bine şi mai are o singură şansă, a spus Dragnea, refuzând să menţioneze despre cine este vorba.

El a subliniat că marţi se vor aproba toate listele cu candidaţii la parlamentare. Preşedintele PSD a declarat că sunt tot felul de zvonuri cu privire la ziua alegerilor.

Suntem cu atenţie pe Guvern, suntem cu atenţie pe Ministerul de Interne şi pe prefecturi, pentru că am primit tot felul de zvonuri că nu ştiu ce vor să facă, în preziua alegerilor, în ziua alegerilor. Sper să nu se întâmple lucrul ăsta, să folosească prefecţii pentru tot felul de operaţiuni. Sper să fie doar zvonuri, a afirmat Liviu Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel