ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Dănăilă, către DEZAMĂGIȚI: Eu și cu Iliescu suntem la fel?

Medicul Leon Dănăilă, candidat PNL București la Senat, a afirmat, sâmbătă, la Botoșani, că, în ciuda vârstei, nu poate fi comparat cu fostul preşedinte al României Ion Iliescu.

”Am auzit de mai multe ori oameni care spun că toţi suntem la fel. Aş vrea să le transmit celor dezamăgiţi de aici de la Botoşani că nu toţi cei care candidează sau care fac politică sunt la fel. Suntem diferiţi, avem alte valori şi principii la care ne raportăm. Şi, pentru că în viaţă comparaţia este suverană, îmi permit, cu smerenia şi modestia cuvenită, să vă întreb foarte simplu: eu şi cu Iliescu suntem la fel? Şi vă mai întreb ceva: Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea sunt la fel? Da, despre asta este vorba. Politica este o poveste despre oameni, despre caractere, respect, despre responsabilitate şi despre foarte multă muncă. Cei care gândesc aşa să vină alături de noi în Parlament şi să facă politică în beneficiul cetăţeanului. Cei care gândesc altfel să stea acasă, pentru că acolo le este locul”, a afirmat neurochirurgul Leon Dănăilă, potrivit Agerpres. 

Candidatul PNL a precizat: ”Mie corupţia nu îmi place şi am spus că, dacă o să intru în Senat, două lucru am să caut să le distrug: corupţia şi incompetenţa. Astea două merg mână în mână”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel