Urmărește emisiunea live


Alegeri parlamentare 2016. Băsescu, pregătit să candideze: Am obligația...

Fostul președinte Traian Băsescu susține că încă nu s-a hotărât dacă va candida la alegerile parlamentare din decembrie, dar în calitate de lider de partid are "obligația morală să ia steagul în mână". 

„N-am luat o decizie definitivă, dar este clar că, fiind preşedinte de partid, am obligaţia să iau steagul partidului în mână la alegerile legislative şi să candidez. Asta este obligația morală a unui președinte de partid. Trebuie văzut însă dacă acest lucru ajută partidul sau nu și vom ști acest lucru în a doua parte a lunii octombrie. Vom face un studiu sociologic în timp util, să ştim dacă ajută sau nu, să știm şi ştiinţific, nu doar bazându-ne pe instinct sau pe obligația morala a unui presedinte de partid să-ai conducă prtidul în bătălie”, a declarat Traian Băsescu, joi seară, la B1 Tv.

"Dacă sunt util partidului, voi candida. Ce vă pot spune, însă, că în mod categoric pot fi util. Am adunat atâta experiență pe care aș putea s-o dau politicului ... Una e s-o vorbesc la masă cu dumneavoastră, alta când se scrie o lege, când se discută despre UE, NATO, politica externă. Am atâta experiență pe care e păcat s-o închid într-o cameră, unde să mă apuc să-mi scriu memoriile", a adăugat liderul PMP.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel