EXCLUSIV  ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Alina Gorghiu, scenariu de groază pentru PSD

Alina Gorghiu prevede un scenariu de groază pentru PSD, la alegerile parlamentare din toamnă.

Liderul PNL a declarat pentru DC NEWS că PNL va câștiga alegerile parlamentare din toamnă.

"Eu cred că alegerile parlamentare ne vor situa puțin peste PSD. Nu pot să vă spun în numar de mandate pentru ca nu știu acum cine va mai trece pragul electoral. Posibil ALDE, psibil UDMR, posibil sa existe o altă forță politică. Nu cred că PMP va intra în Parlament", a spus Alina Gorghiu la DC NEWS LIVE.

Alina Gorghiu a mai declarat că diferența dintre PNL și PSD la alegerile locale nu este așa mare și că ideea că PNL a pierdut catastrofal alegerile este greșită.

"Raportat la primul tur al alegerilor prezidențiale, PNL a pierdut vreo 300.000 de voturi, PSD a pierdut aproximativ un milion.

Ca număr de primari, PSD a pierdut vreo 200, noi am câștigat vreo 200. Așadar diferența de 3-4 procente care ne desparte de PSD, o scoteai din București. Daca îți mobilizai din electoraul pe care l-ai dezamăgit, daca-l duceai la vot, aveai scor egal cu PSD, la nivel național. Niciodată în Romania nu s-a întâmplat ca partidul de dreapta să fi avut scor egal cu al PSD-ului", a mai spus Alina Gorghiu.

Demontarea unui mit

Alina Gorghiu a dorit să demonteze un mit. Acela că PNL nu este afectat de acțiunile DNA-ului, majoritatea celor cu dosare fiind de la PSD.

Astfel, copreședintele Partidului Național Liberal a enumerat câteva nume de candidați care au au fost membri PNL și care au candida independenți din cauza dosarelor de la DNA.

"Geoerge Scripcaru, actualul primar al Brașovului. A renunțat să mai candideze sub însemnul PNL din cauza dosarelor de la DNA. Domnul florea de la Târgu Mureș, singurul care poate câștiga primăria Târgu Mureș.

Tulcea. Cel care a câștigat primăria a plecat din PNL tocmai din acest motiv ( din cauza dosarelor la DNA - n.r)

Nu am timp acum, în emisiune, să-i enumăr pe toți. Aceștia au candidat independenți. Scorul lor nu s-a adăugat la scorul partidului. Noi am pierdut politic din cauza aceasta", a declarat Alina Gorghiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel