Firea: Am trăit într-o FALSĂ liniște socială. Românii trebuie să știe că mai avem o speranță

Gabriela Firea explică ce speranță ar mai putea avea românii și care ar fi beneficiul în contextul organizării alegerilor parlamentare. 

Gabriela Firea, primarul general încă în funcție al Capitalei, s-a aflat miercuri seara în direct la România TV unde s-a arătat îngrijorată de numărul mare de cazuri de coronavirus raportate în România, în fiecare zi, și de faptul că autoritățile susțin în continuare organizarea alegerilor parlamentare în plină pandemie. 

”Noi am trăit într-o falsă liniște socială, lunile trecute, tocmai pentru că nu se testa aproape deloc. Acum cetățenii merg și se testează la cerere. Nu este aportul DSP-urilor. Nu este aportul ministerului. Este vorba despre noi. Fiecare când aflăm că am fost în proximitatea unei persoane cu test pozitiv, de bună voie, la cerere, și de multe ori plătim, mergem și ne testăm”, a declarat Gabriela Firea. 

Speranță pentru România 

În cadrul intervenției televizate, primarul general al Capitalei, a vorbit și despre organizarea alegerilor parlamentare și care ar fi ”beneficiul pentru țară”. 

”Noi am solicitat inițial amânarea alegerilor locale și amânarea alegerilor parlamentare. Nu s-a acceptat. De aceea, dacă tot se organizează aceste alegeri în pandemie, românii trebuie să știe faptul că mai avem o speranță. Beneficiul să fie măcar acela ca noua majoritate parlamentară să impună la Palatul Victoria un Guvern cu oameni competenți. Premierul este depășit de situație, ministrul Sănătății este depășit, nu vrea să îi asculte pe specialiști, nu se consultă cu specialiștii, aplică mecanic niște strategii dovedite falimentare, iar aceste lucruri se văd. Dacă tot se organizează aceste alegeri parlamentare și va fi o nouă majoritate în Parlament, măcar beneficiul pentru țară să fie schimbarea acestui Guvern. Această formulă guvernamentală și-a dovedit deja incapacitatea de a scoate țara din criza sanitară și moare economia”, a declarat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel