ALEGERI LOICALE 2016. Un fotomodel vrea să fie primar într-un mare oraş

Descriere foto:

Candidatul organizaţiei Bihor a Partidului România Unită (PRU) la Primăria Oradea este Elena Sim, absolventă a Facultăţii de Relaţii Internaţionale. Elena Sim este membră a PRU de un an, fără să fi fost înscrisă înainte într-un alt partid politic.

'Ce m-a determinat să aleg PRU? Este un partid naţionalist. Eu sunt foarte patriotă. Am fost plecată în atâtea alte locuri şi nu am rămas pe nicăieri, tot acasă mă întorc. Este un partid care mă reprezintă. Are valorile şi principiile după care trăiesc şi eu,' a spus, în conferinţă de presă, Elena Sim.

Elena Sim, în vârstă de 39 de ani, a studiat în Oradea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene în limba engleză, a fost şefă de promoţie, iar în prezent este masterand la European Studies, cu bursă de studii. 'Ştiu ce înseamnă străinătatea. Tocmai de aceea, unul dintre motivele pentru care vreau să fac ceva aici este că îmi doresc să fac ceva în ţara mea, în oraşul meu. Sunt foarte hotărâtă să schimb ceva în ţara mea. Să schimb ceva în bine unde e cazul, să continui proiectele bune. Copilul meu, copiii noştri să aibă un viitor aici. În ultimii patru ani m-am specializat în politică, dar nu vreau să fac neapărat politică, pentru că, din câte văd eu, înseamnă să spui multe şi să faci puţine. Eu, dacă s-ar putea, de mâine m-aş pune pe treabă să fac fapte,' a spus Elena Sim.

Liderul PRU Bihor, avocatul Ioan Romoşan, a precizat că organizaţia a agreat ideea sa de a susţine o femeie pentru această candidatură.

'Dânsa ne-a căutat pe noi, cu echipa ei formată din tineri, şi noi ne-am bucurat pentru că venea tocmai pe proiectul nostru, pe statutul şi programul nostru. Noi, cei pe care ne vedeţi aici, suntem cu mult peste media de vârstă a membrilor. E un argument faptul că nu are o experienţă politică. Dar au fost unii cu experienţă şi erau lipitori de afişe. Pe noi, mă refer la doamna candidat, ne mai ajută şi structurile statului, precum DNA-ul care destructurează legal şi din partea roşie şi din partea galbenă. Noi nu avem un asemenea trecut,' a spus Romoşan.

Potrivit preşedintelui PRU Bihor, filiala judeţeană are în jur de 600 de membri cu adeziuni, 40 de organizaţii locale, 16 candidaţi de primari şi liste de consilieri în oraşe precum Marghita, Salonta, anunţă Agerpres.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22