Alegeri locale. Victor Ponta nu exclude ca Pro România să facă alianţe

Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că le-a cerut colegilor din filiala judeţeană să pregătească candidaţi buni pentru alegerile locale, însă nu exclude ca pentru Baia Mare şi în judeţ formaţiunea sa să încheie şi unele alianţe. 

'Am discutat despre alegerile locale, despre organizarea noastră, şi le-am mai spus şi eu colegilor de aici ceea ce are PRO România ca obiective, candidaţi, proiecte politice pentru început de an. Cel mai important lucru este să se pregătească pentru alegerile locale, sa avem candidaţi buni, să mergem mai departe cu ceea ce a început să facă anul trecut PRO România (...) Pe plan local, la Maramureş şi în Baia Mare nu exclud să avem şi posibile alianţe, ştiu foarte bine tradiţia politică de aici, în general se fac alianţe pe plan local, dar discuţia mai avansată o putem avea în momentul în care ştim sistemul de vot', a declarat Victor Ponta.

Liderul PRO România a subliniat că filiala din judeţul Maramureş va trebui să pregătească potenţiali candidaţi pentru toate primăriile. 'Organizaţia judeţeană va trebui să pregătească candidaţi la funcţia de primar în toate cele 76 de primării din Maramureş, cât şi o listă completă la Consiliul Judeţean şi consiliile locale', a mai spus Victor Ponta, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel