Alegeri locale şi parlamentare, în același timp. Ciolacu: Nu există timp de lupte politice

Marcel Ciolacu, președintele interimar al Partidului Social Democrat, este de părere că alegerile locale și parlamentare ar trebui să fie organizate în același timp. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, la „Marius Tucă Show", că ar fi mai bine ca alegerile locale şi parlamentare să fie organizate în acelaşi timp, considerând că după ce viața oamenilor s-a schimbat, nu mai există timp pentru lupte politice. Ciolacu spune că măsura ar fi bună şi din punct de vedere economic, scrie Mediafax. Acesta a precizat că după ce viaţa oamenilor s-a schimbat, aceștia nu mai au starea necesară pentru luptele electorale. 

„Cred că ar fi şi economic mult mai bine pentru efortul României. Cine credeţi că. după o asemenea sperietură, pandemie, şi după ce ţi-ai pierdut apropiaţi sau locuri de muncă sau ţi s-a schimbat viaţa, fiindcă erai bine-mersi în Marea Britanie sau în Germania, aveai o slujbă sigură, acum ai venit în România, nu mai ai o slujbă sigură, are chef de actorii politici în campaniile electorale? (...) Sâmbătă, duminică, poate să fie la diferenţă de o săptămână, să se suprapună campaniile electorale", a afirmat Ciolacu.

Guvernul discută ordonanţa de urgenţă care prevede amânarea alegerilor locale. Ordonanţa prevede prelungirea mandatelor de primari până la ce mai târziu 31 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel