Alegeri locale, Primăria Capitalei: Orban: Patru candidați PNL

PNL
Descriere foto: PNL

Patru persoane din PNL şi-au depus candidaturile interne pentru a fi desemnate la viitoarele alegeri locale pentru Primăria Capitalei, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a precizat că numele celui care va intra în cursa electorală va fi cunoscut peste o săptămână.

Astfel, pentru Primăria Capitalei şi-au exprimat intenţia de a candida vicepreşedintele PNL pe probleme economice, senatorul Florin Câţu, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, consilierul general Ciprian Ciucu şi fostul director al RADET Bucureşti, Gabriel Dumitraşcu.

"Candidaturile trebuie să fie analizate, să vedem dacă se îndeplinesc condiţiile statutare şi într-un termen de o săptămână să se spună foarte clar care sunt candidaţii care intră în competiţia internă pentru desemnarea candidatului la primar", a spus preşedintele PNL.

Pe de altă parte, liderul PNL a menţionat că primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, s-au înscris pe listele de candidaţi ai partidului pentru alegerile la Parlamentul European, precizând că aceştia beneficiază de susţinerea sa şi că vor fi pe locuri eligibile.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25