Alegeri locale: Preotul Paul Negoiță intră în cursa pentru primărie

Alegerile locale pentru Primăria Buzău sunt date peste cap de intrarea în cursă, momentan neoficial, a preotului Paul Iulius Negoiță. 

Candidat puternic care în 2012 a fost la un pas să-l învingă pe Constantin Boșcodeală după ani buni de mandat în fruntea județului, Paul Iulius Negoiță iată că oferă o lovitură pentru politicieni.

În urmă cu aproximativ trei luni, Pr. Prof. Dr. Paul Iulius Negoiță declara în exclusivitate pentru DC News că nu vrea sub nicio formă să mai intre în cursa electorală. Între timp, s-a râzgândit. De 'vină' ar fi buzoienii care l-ar fi rugat să participe cu orice preț la alegerile locale pentru 'salvarea' Buzăului.

"Nu. Nu voi candida. Sper să candideze altfel de oameni. Am să susțin altfel de persoane. Subliniez acest lucru: voi susține pe cineva, dacă este o persoană morală și cu realizări profesionale", spunea, în ianuarie 2016, Pr. Prof. Dr. Paul Iulius Negoiță în exclusivitate pentru DC News

Liber la candidatură

Cu puțin timp în urmă, acesta a publicat un mesaj pe Facebook prin care dă de înțeles că ar candida la Primăria Buzăului.

"Buzăul nostru drag merită mai mult! Aici trăim, aici ne creștem copiii. Deci ne pasă! Nu putem fi pentru totdeauna trași pe sfoară, pe sfoara timpului și a irosirii zilelor și anilor în speranța că anii care vor veni vor fi mai buni. Vor fi doar dacă îi facem să fie. Perfecți nu vor fi, dar mai buni se poate. Cred în libertate, cred în înțelepciune, cred în viitor. Buzăul are nevoie de noi să dăm pagina istoriei! E vremea! Pare imposibil, dar este realizabil. 2016 va fi anul buzoienilor!", a scris preotul.

Ultima dată când a candidat, Paul Iulius Negoiţă, din postura de independent, a obţinut un scor de peste 30% din voturile exprimate de electoratul buzoian, deși concura cu social-democratul Constantin Boșcodeală, un primar extrem de puternic.

Până la momentul redactării acestei știri, Paul Iulius Negoiţă nu a putut fi contactat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel