Alegeri locale 2020. PNL - lista candidaților. Anunțul făcut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a făcut anunțul cu privire la candidații PNL la alegerile locale. 

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat, luni, că până pe 10 iulie vor fi stabiliţi candidaţii liberali la alegerile locale, scrie Agerpres. 

Privitor la alegerile locale am stabilit mai multe lucruri - termenul de 10 iulie ca termen pentru stabilirea candidaţilor partidului pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar în fiecare localitate", a spus Orban, după şedinţa BEx al PNL.

Programul de dezvoltare locală 



El a arătat că s-a discutat şi despre pregătirea programului de dezvoltare locală cu care se va prezenta echipa de candidaţi ai PNL în fiecare localitate şi în fiecare judeţ şi corelarea acestor programe cu cele guvernamentale, cu cele finanţate din fonduri europene.

Orban a indicat că printre aceste măsuri se află programul de extindere a distribuţiei de gaze naturale, program care va beneficia de finanţare de 1 miliard de euro - 200 de milioane de euro în cursul acestui exerciţiu financiar multianual 2014-2020 şi 800 de milioane de euro în exerciţiul financiar multianual 2021-2027.

Preşedintele PNL a menţionat că vor mai exista discuţii cu partenerii de dreapta privind stabilirea candidaţilor la locale în sectoarele din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel