Alegeri locale 2020. Chirieac atrage atenția: S-a întâmplat asta și la europarlamentare!

Analistul politic a comentat subiectul care ține România pe jar de câteva zile bune, în pragul alegerilor locale 2020. 

Într-o discuție despre Nicușor Dan și înregistrarea apărută în spațiul public, analistul politic Bogdan Chirieac a declarat la România TV că „votanții lui Nicușor Dan nu sunt neapărat în favoarea domniei sale, ci sunt votanți contra celorlalți candidați. Sunt oameni care îl votează pentru că nu sunt de acord cu ceilalți candidați, inclusiv cu primarul general”.

Analistul politic a precizat faptul că „problema este cum joacă ceilalți candidați pe marginea acestei înregistrări”.

„A pierdut, cu siguranță, mult, cu înregistrarea. Întrebarea este câte voturi a pierdut și cât de repede electoralul său va spune că trecem peste”, a mai spus Bogdan Chirieac la România TV.

Întrebat dacă ar fi avut o variantă mai bună partidele de dreapta în lupta pentru Primăria Capitalei, Bogdan Chirieac a răspuns afirmativ.

Totuși, analistul politic spune că în „București USR rămâne o forță, cel puțin așa rezultă din sondajele pe care le facem noi la Argument. Merg pe această idee. Votanții USR, atenție, nefiind tot timpul în zona rațională a realizărilor: hai să punem în balanță... Se votează pur și simplu: Mă duc la Nicușor Dan pentru că nu mai suport ciuma roșie”, a continuat Bogdan Chirieac, amintind că „s-a întâmplat lucrul acesta la europarlamentarele de anul trecut”.

Bogdan Chirieac: Prezența la vot, un lucru extrem de sensibil

Dată fiind situația actuală, Bogdan Chirieac a subliniat faptul că prezența la alegerile locale de pe 27 septembrie va reprezenta „un lucru extrem de sensibil”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel