ALEGERI LOCALE 2016. Valeriu Zgonea: Este vorba de onoarea...

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a fost, joi, invitat la DC News Live, în cadrul căruia analistul Bogdan Chirieac i-a adresat politicianului o întrebare esențială legată de alegerile locale din acest an.

"România mai are șanse să aibă alegeri locale în 2016 în două tururi", l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Valeriu Zgonea. 

"Din punct de vedere juridic, nimic nu este imposibil în România. Din punct de vedere al clasei politice, care vrea să arate că este europeană si matură, aceste discuții nu ar trebui nici măcar să existe. Odată ce ai stabilit jaloanele și ți-ai luat niște angajamente în fața CE, în fața reprezentanților Comisiei de la Veneția, pe baza unor decizii ale CCR, care tocmai ne arată că suntem parte a unei familii democratice și trebuie să respectăm niște reguli, și cu un an înainte nu schimbăm legislația electorală, acest subiect nu se discută. Nu este vorba de un tur-trei-cinci-șapte-nouă, este vorba de seriozitatea, de onoarea unei clase politice care s-a înțeles cu toată lumea pe un subiect", a explicat Valeriu Zgonea la DC News Live.

[citeste si]

"Eu sunt pentru modificarea oricărui proiect de lege, dar să respectăm regulile democratice", a adăugat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Vezi întreaga declarație de la minutul 42:25

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel