Urmărește emisiunea live


ALEGERI LOCALE 2016. Vâlcea: Cristian Buican, candidat PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

ALEGERI LOCALE 2016. Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a fost desemnat prin vot unanim de către Comitetul Judeţean Executiv al partidului drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

'PNL va câştiga aceste alegeri la Vâlcea, nu ne facem probleme, strategia noastră este una care va schimba axa judeţului, după ce până acum un an a fost pe stânga şi pe o stagnare care dusese Vâlcea undeva spre coada clasamentului economic la nivel de PIB.

Semnalele sunt pozitive, Vâlcea se deschide spre investiţii, nu spun că din cauza liberalilor, dar semnalul este pozitiv, că potenţialul judeţului începe să fie valorificat şi economia de piaţă, concurenţială îşi face loc.

Vâlcea este liberală în acest moment şi aşa va rămâne după alegerile din 2016', a declarat vineri în cadrul unei conferinţe de presă Cristian Buican.

În aceeaşi conferinţă de presă, Buican a anunţat că organizaţia PSD din comuna Diculeşti a trecut la PNL, iar nouă primari de localităţi aleşi pe listele PSD au optat pentru PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel