Alegeri locale 2016: Un candidat PSD s-a retras. Cine a intrat în joc

Preşedintele PSD Bihor Ioan Mang a prezentat, marţi, noul candidat al social-democraţilor pentru Primăria Oradea.

Este vorba de jurista Adelina Coste. Anunțul a fost făcut după ce candidatul anunţat iniţial, Ionel Ghib, a renunţat să mai intre în lupta electorală din motive personale.

'Regret faptul că am ajuns în această situaţie în care candidatul decis de organizaţia municipală în urmă cu zece zile ne-a anunţat că nu mai doreşte să candideze din motive personale. Drept urmare, aseară, conducerea organizaţiei municipale s-a întrunit de urgenţă şi a decis că pentru funcţia de primar să candideze doamna Adelina Coste', a declarat Ioan Mang.

Liderul organizaţiei municipale, Liviu Sabău, a motivat retragerea din cursă a lui Ionel Ghib prin faptul că acesta nu s-a obişnuit cu atmosfera din campania electorală. 'Fiind obişnuit cu mediul de afaceri şi nu cu mediul politic, a fost mai greu pentru dânsul să se obişnuiască cu ce înseamnă o campanie electorală, cu comentariile de pe site-uri care îţi pot afecta viaţa personală dacă nu le ignori când trebuie', a afirmat Sabău.

[citeste si]

În prezent consilier municipal, Adelina Coste activează în politică din 2007, din 2014 în cadrul PSD, are experienţă în administraţie publică pentru că a mai fost director al Cancelariei Prefectului şi subprefect, iar în 2012 a candidat la Camera Deputaţilor.

Adelina Coste a condus organizaţia de femei din cadrul PDL (înainte de a intra în PSD), iar în PSD este vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. 'Experienţa în administraţia publică, experienţa politică, în domeniul atragerii de fonduri europene, experienţa în relaţia cu presa fiind şi purtătorul nostru de cuvânt, faptul că este călită în ce priveşte atacurile ce vin de la adversari, toate acestea ne determină să o considerăm un candidat redutabil la funcţia de primar al municipiului Oradea', a apreciat Mang. Adelina Coste a afirmat că îşi propune ca dacă va fi ales primar, să fie cheltuiţi eficient banii municipalităţii, iar Oradea să devină un oraş prosper şi să îşi ţină acasă tinerii care în prezent pleacă în alte părţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel