ALEGERI LOCALE 2016. Strategia PSD pentru Primăria Capitalei

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat, Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, la Alba Iulia, că preocuparea conducerii PSD este de a găsi 'cea mai bună formulă' pentru Bucureşti, pentru că 'un primar de mare municipiu fără primari competenţi care să câştige sectoarele are o problemă'. Valeriu Zgonea a mai spus că PSD are o şansă 'după foarte mulţi ani' să câştige Primăria Generală a Capitalei cu un candidat social-democrat, nu cu unul independent susţinut de partid.

'Pentru noi, Bucureştiul este important. Avem o şansă ca să câştigăm, după foarte mulţi ani, cu un candidat PSD. Avem o şansă să câştigăm Primăria municipiului cu un candidat PSD, nu cu un candidat independent susţinut de noi. Şi atunci, aceasta este preocuparea preşedintelui partidului şi a Biroului Permanent Naţional. Să găsim cea mai bună formulă. Un primar de mare municipiu are nevoie de şase primari de sectoare care să câştige. Sunt într-o echipă. Un primar de mare municipiu fără primari competenţi care să câştige sectoarele are o problemă. (...) Şi atunci eu vă spun că cine vă anunţă că candidează singur şi-l vedeţi că se prezintă pe la televizor, fără să spună cei şase magnifici din spatele său, are o problemă. Pentru că dacă nu ai şase oameni care să tragă în şase sectoare la fel de puternic ca şi tine, ai foarte puţine şanse ca să câştigi', a declarat preşedintele executiv al PSD.

Acesta a susţinut că PSD-ul are o şansă să câştige multe din sectoarele municipiului Bucureşti.'Are prima şansă', a opinat liderul social-democrat, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Zgonea a explicat că în Biroul Permanent al partidului nu s-a ajuns încă să fie decis acesta.

'Prima şansă o are doamna Firea.(...). Când se va pune pe tapet, Biroul Permanent va anunţa', a menţionat Valeriu Zgonea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel