Alegeri locale 2016. Speranțe mari pentru partidul lui Băsescu în Buzău

Organizaţia judeţeană Buzău a Mişcării Populare (MP) poate profita în alegerile locale de problemele care au apărut la nivel de judeţ în PSD şi PNL, a declarat într-o conferinţă de presă, Ion Marin, secretar executiv al MP. Acesta a mai precizat că, la sfârșitul acestei săptămâni, va avea loc lansarea a 41 de candidaţi la funcţii de primar din judeţ, la eveniment fiind aşteptat şi preşedintele formaţiunii, Traian Băsescu.

'În judeţul Buzău, Mişcarea Populară are 63 de candidaturi certe, dar vor fi lansaţi doar 41 de candidaţi la funcţiile de primari, alţi 22 de candidaţi sunt consilieri locali, iar aceste candidaturi vor fi lansate la o dată ulterioară', a afirmat Ion Marin, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, 'Mişcarea Populară este pe val după problemele care au apărut în PSD, vezi cazul Boşcodeală, şi PNL, probabil multe persoane se vor reorienta spre noi şi vom avea candidaturi în toate cele 87 de localităţi ale judeţului Buzău', a afirmat reprezentantul MP.

În privinţa înscrierii senatorului PSD Victor Mocanu în MP, Ion Marin susţine că acest lucru este practic imposibil. 'A existat o astfel de tentativă, dar conducerea centrală s-a opus pentru că la MP se vine doar ca simplu membru, indiferent de poziţia politică, şi fără probleme cu justiţia', a mai declarat Ion Marin. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel