ALEGERI LOCALE 2016. Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6

Biroul Politic Naţional al PNL a validat, marţi, candidatura lui Răzvan Mironescu la Primăria sectorului 6 al Capitalei, a anunţat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

"Am validat un candidat de primar pentru sectorul 6, în persoana dl Răzvan Mironescu, şi trei candidaturi pentru funcţia de preşedinte de consiliu judeţean: la Bistriţa — dl Eugen Curteanu, la Neamţ — dl Mugur Cozmanciuc, la Timiş — dl Alin Popoviciu", a spus Blaga într-o conferinţă de presă.

El a indicat că BPN al PNL a validat marţi şi trei preşedinţi unici la organizaţiile judeţene Hunedoara, unde conducerea va fi asigurată de Bogdan ţâmpău, Covasna — Codruţ Opaiţ şi Vâlcea — Cristian Buican, scrie Agerpres.

[citeste si]

Blaga a precizat că BPN al PNL mai are de validat doi candidaţi pentru şefia CJ la Iaşi şi la Mureş şi un candidat pentru funcţia de primar la Târgu Mureş.

Liderul PNL a arătat că BPN a stabilit şi target-urile pe care fiecare organizaţie trebuie să le îndeplinească la alegerile locale.

O nouă şedinţă a BPN va avea loc vineri la Constanţa, înainte de Liga Aleşilor Locali, unde vor fi adoptate patru rezoluţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel