Alegeri locale 2016. Raeţchi organizează un concurs de zâmbit şi vrea să strângă 8000 de zâmbete

Candidatul PNL la primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, are o provocare inedită în această campanie electorală. Raeţchi vrea ca, până la 5 iunie, data alegerilor locale, să strângă 8000 de zâmbete de la cetăţenii Sectorului 5. El a lansat această provocare şi către colegii săi de partid care au fost desemnaţi să candideze la primăriile de sectoare din partea PNL.

„Îi provoc pe colegii mei Alexandru Nazare, Dan Cristian Popescu, Florin-Ştefan Vasile şi Răzvan Sava la un concurs de zâmbit pe sectoare. Să vedem cine strânge cele mai multe zâmbete de la cetăţeni. Am încredere că Ludovic Orban va fi un arbitru imparţial deşi e destul de clar că locuitorii din Sectorul 5 vor fi câştigători. Parcă zâmbesc un pic mai frumos şi contagios”, a spus Raeţchi, pentru dcnews.ro., a spus Raeţchi, pentru dcnews.ro.

Candidatul PNL la primăria Sectorului 5 a spus că preferă zâmbetele în locul semnăturilor.

„Ştiu că de cele mai multe ori, candidaţii se întrec în semnături strânse. Am zis că e mult mai constructiv, mai original şi mai onest dacă eu îmi propun să strâng zâmbete, nu semnături”, a mai spus Raeţchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel