Alegeri locale 2016. PSD Botoșani nu mai vrea alianțe

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), Ovidiu Portariuc, exclude posibilitatea încheierii unei alianţe sau a unui protocol de colaborare, la nivel judeţean, cu Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) în perspectiva alegerilor locale din iunie. Acesta a declarat joi într-o conferinţă de presă că, la nivelul Botoşaniului, UNPR este un partid 'foarte slab reprezentat'.

'În acest moment, nu avem intenţia încheierii unei alianţe cu UNPR. Noi vom merge, aşa cum stau lucrurile şi cum am discutat la nivelul partidului, singuri în aceste alegeri, pentru că am văzut ce a însemnat alianţa din 2012, cu liberalii, atunci când, la jumătatea drumului, ne-au întors spatele, ne-au trădat şi ne-au lăsat singuri', a afirmat Portariuc.

Potrivit Agerpres, declaraţia a fost făcută după ce UNPR a anunţat că fostul preşedinte al organizaţiei de femei din municipiul Botoşani a PSD, Tereza Nica, va candida pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani din partea UNPR.

'M-a uimit opţiunea domniei sale pentru un partid care la Botoşani este foarte slab reprezentat şi cu foarte puţine şanse de a intra în Consiliul Local', a adăugat Portariuc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel