ALEGERI LOCALE 2016: PNL Prahova şi-a lansat candidaţii. Detalii aici

PNL Prahova şi-a lansat, vineri, candidaţii pentru alegerilor locale. La eveniment au participat Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care au dat asigurări că liberalii au, în acest judeţ, resursele umane pentru a câştiga scrutinul.

Potrivit conducerii filialei judeţene a partidului, printre candidaţii propuşi se află 44 de primari în funcţie, dar şi 18 edili care în prezent sunt membri ai altor partide, aceştia din urmă optând însă să candideze la alegerile locale din partea PNL.

Candidatul pentru Primăria Ploieşti este senatorul Andrei Volosevici, fost primar al oraşului în perioada 2008-2012. Volosevici a candidat şi în 2012, însă a pierdut în faţa candidatului PSD Iulian Bădescu. Pe listele de candidaţi pentru primării se regăsesc şi edili care au fost trimişi în judecată pentru conflict de interese, fiind vorba despre primarii de la Floreşti şi Băicoi. De asemenea, liberalii au anunţat că senatorul Iulian Dumitrescu va fi susţinut pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

[citeste si]

Alina Gorghiu a afirmat în discursul său că liberalii prahoveni au resursele umane necesare pentru a câştiga alegerile, părere exprimată ulterior şi de Vasile Blaga. 'E mai limpede ca niciodată care este diferenţa dintre noi şi PSD ca urmaş al Partidului Comunist: dânşii îl sărbătoresc an de an pe Ion Iliescu, noi îl sărbătorim an de an pe Mircea Ionescu Quintus. (...) Să nu uităm că de câte ori PNL a fost puternic, România a fost puternică. (...) Puteţi câştiga, aveţi resursele umane necesare', a spus Gorghiu.

Evenimentul de lansare a candidaţilor la alegerile din iunie a avut loc la Sala Sporturilor 'Olimpia' din Ploieşti, ulterior evenimentului în care liberalii l-au sărbătorit pe seniorul Mircea Ionescu Quintus cu prilejul aniversării a 99 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel