ALEGERI LOCALE 2016. PNL a anunțat când va decide candidații pentru sectoare

ALEGERI LOCALE 2016. Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat, duminică seară, la Realitatea TV, că liberalii nu vor pune candidaţi "interlopi" la sectoarele Capitalei, el precizând că procesul de desemnare a candidaţilor va fi finalizat miercuri, decizia urmând a fi politică, în funcţie de potenţialul celor înscrişi în cursa internă.

Cătălin Predoiu a arătat că, în urma sondajului intern organizat de PNL, în fiecare din sectoarele Capitalei, în cursă s-au înscris câteva 3-4 candidaţi, iar unii au început campania mai devreme, în timp ce alţii au venit mai târziu, dar au crescut la fel de repede în preferinţele electoratului.

Cătălin Predoiu a menţionat că, în condiţiile în care rezultatele au fost foate apropiate, diferenţa dintre primii candidaţi fiind foarte mică, decizia va fi una politică şi se va lua în urma unei analize foarte atente, în cadrul Organizaţiei PNL Bucureşti. Analiza va începe încă de luni, când rezultatele sondajului vor fi analizate într-o comisie internă a filialei, iar marţi, discuţiile vor fi transferate în comitetele executive din sectoare.

"Miercuri se încheie acest proces", a mai spus Cătălin Predoiu, adăugând că, în funcţie de rezultatele analizei, este posibil ca unele dintre candidaturi să fie anunţate chiar de luni.

"Ceea ce pot să vă garantez este că PNl nu va pune penali la sectoare", a afirmat Predoiu.

Preşedintele Organizaţiei PNl Bucureşti a mai declarat că face un apel către toate forţele de centru-dreapta, pentru a discuta despre soarta Bucureştiului, la aceste alegeri locale.

"Vreau să ne aşezăm la masă, vreau să văd şi eu cum Nicuşor Dan crede că va câştiga primăria Capitalei (..) Îmi asum acest lucru, ca şef al organizaţiei Bucureşti", a afirmat Predoiu, adăugând că nu are nicio problemă în a discuta şi cu Monica Macovei, liderul M10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel