ALEGERI LOCALE 2016. Partid nou, doi posibili CANDIDAȚI la Primăria Capitalei. Cine sunt

Partidul Mișcarea Liberală a transmis două nume de posibili candidați la Primăria Municipiului București. 

Mihaela Forgaciu, recunoscut expert în resurse umane, sau Octavian Bădescu, fondatorul Sameday Courier, sunt cei mai probabili candidați ai Mișcării Liberale la Primaria Municipiului București.

VEZI ȘI: Partidul Mișcarea Liberală, nou pe scena politică. Interviu exclusiv cu Horațiu Buzatu, unul dintre fondatori

"În opinia noastra, bucurestenii au cel mai mult nevoie la conducerea Primariei de un om care are abilitati manageriale demonstrate, de preferat cu un CV impresionant, de o persoana care a performat in mediul privat, cu o etica si cu o autoritate profesionala indiscutabile si aici mediul de business ofera suficiente exemple relevante. Societatea dovedeste ca are resurse: exista un exemplu la Targu Mures, altul la Craiova, si este incurajator ca din ce in ce mai multi oameni din mediul de business, incluzandu-ma si pe mine, iau in considerare sa isi asume responsabilitati si pe acest plan. Sper sa reusim - si se pare ca o facem - sa atragem si alti oameni de valoare in acest necesar proiect de implicare sociala pana la urma - candidatura pentru structurile administratiei locale", a declarat Octavian Bădescu, coordonatorul organizației din București a Mișcării Liberale, potrivit unui comunicat de presă.  

Liber la alianțe

"Noua noastra formatiune, fie la nivel individual, fie intr-o coalitie a fortelor politice noi, ar fi onorata sa sustina, cu toate resursele, candidati independenti relevanti in lupta pentru Primaria Capitalei, unde vorbim de administratie, nu de politica. Nume precum Mihaela Forgaciu sau poate Mihai Rohan, Dragos Dinu sau Felix Patrascanu, astfel de exemple de nume cu rezonanta ar putea reprezenta, in opinia mea, o alternativa credibila si extrem de consistenta pentru administrarea Bucurestiului, la nivel de primari sau de consilieri. Cu toate ca, la acest moment, nu sunt luate deciziile, intrucat sunt mai multi factori in discutie, pot spune ca in urmatoarele saptamani vom definitiva toate candidaturile, atat pentru consilii, cat si pentru primariile de sector si ca in prezent exista o doza foarte mare de probabilitate ca un reprezentant cat mai relevant al mediului de afaceri sa fie candidatul sustinut de catre Miscarea Liberala la Primaria Municipiului Bucuresti", a explicat Octavian Bădescu.

"Atat Mihaela Forgaciu cat si Octavian Badescu sau un alt nume reprezentativ provenit din mediul antreprenorial sau managerial ar fi candidaturi foarte ofertante pentru Bucuresti. Sunt convins ca oricare dintre cei doi ar deveni unul dintre cei mai buni primari pe care i-a avut Bucurestiul de-a lungul istoriei si ar candida ca independenti sustinuti de Miscarea Liberala, intrucat calitatea nu este certificata prin carnete de partid”, a declarat presedintele Miscarii Liberale si candidat la Primaria Craiovei, Horatiu Buzatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel