ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Eu cred că la Satu Mare PSD va face un scor foarte bun

ALEGERI LOCALE 2016. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, crede că actualul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, va câştiga un nou mandat, afirmând sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că acesta are 'un program foarte serios'.

'Eu cred că la Satu Mare PSD va face un scor foarte bun. Cred că, în mod firesc, Doru Coica va câştigat un nou mandat ca şi primar al municipiului Satu Mare. Are în spate un partid serios, responsabil, care a făcut pentru judeţul Satu Mare. Nu e vorba de laude, e vorba de date statistice, ceea ce, din păcate, n-a făcut niciun guvern până în 2012, de la Revoluţie până în 2012. (...) Pentru municipiul Satu Mare, Doru Coica are un program foarte serios, foarte bine articulat, cu obiective importante, nu cu obiective de nivel mic, care să păcălească oameni. Intră în lucrări reabilitarea podului Decebal, un obiectiv foarte important pentru Satu Mare, în sfârşit, depăşim toate procedurile şi contestaţiile pentru al treilea pod, a intrat în procedura de licitaţie proiectarea tehnică a acestui obiectiv', a spus Dragnea.

Liderul PSD l-a acuzat pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, ales din partea USL, în prezent candidatul ALDE la Primărie, că s-a hotărât să candideze pentru a-l ajuta pe reprezentatul UDMR să câştige.

'Eu am înţeles că domnul Ştef s-a implicat în această cursă pentru Primăria municipiului Satu Mare nu pentru a câştiga, ci pentru a ajuta candidatul UDMR, având o negociere, înţeleg, pentru un post la Consiliul Judeţean, şi asta mi se pare că este un lucru care arată o oarecare lipsă de caracter, pentru că atunci când te implici într-o cursă pentru primăria municipiului, aşa cum este Satu Mare, cu o situaţie destul de sensibilă, cu gândul că tu de fapt vrei să ajungi în alt post, asta înseamnă că păcăleşti oamenii', a spus Dragnea. El a precizat că a făcut referire la Adrian Ştef pentru că acesta s-a 'lăudat' cu realizările pe care le-a făcut PSD când a fost la guvernare. 'Am făcut referire la dumnealui pentru că am înţeles că se tot laudă prin judeţ cu marile realizări pe care le-a făcut guvernarea PSD, atât prin Programul de dezvoltare locală al Ministerului Dezvoltării cât şi prin măsurile luate de Guvernul Ponta.

Aceste măsuri şi aceste acţiuni şi programe de dezvoltare, care înseamnă peste 700 şi ceva de milioane de lei intraţi în Satu Mare au fost făcute pentru comunităţi, n-au fost făcute pentru primari.

Dar este incorect să ai o asemenea atitudine', a explicat Dragnea. Preşedintele PSD a mai afirmat că social-democraţii vor câştiga toate primăriile pe care le au în prezent, plus încă unele 'primării surpriză'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel