ALEGERI LOCALE 2016. Laura Chiriac, candidatul oficial al ALDE la Primăria Sector 1

Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria sectorului 1, a fost lansată joi oficial în cursa electorală. Cu această ocazie, preşedintele ALDE Sector 1, Teodor Meleşcanu, a afirmat că Laura Chiriac este 'un om nou în politică' şi are în spate o echipă puternică. 

'Există la noi optimism că Laura Chiriac poate, pentru că are în spate o echipă puternică. Femeile sunt mai multe în societate şi sunt mai bune decât bărbaţii la administrarea banilor în familie. (...) Pentru noi e o mare încercare, ştim pentru cine ne batem, ştim că ne batem pentru cetăţenii sectorului 1. (...) Vrem să vă propunem o candidată nu doar că e femeie, ci pentru că primăria trebuie să guverneze cu cetăţenii. Laura este un om care ar putea să schimbe faţa primăriei', a spus Meleşcanu.

La rândul său, Laura Chiriac a declarat că ştie să spună adevărul şi e convinsă că se poate face administraţie şi 'cu mâinile curate'.

'Eu nu am făcut politică şi voi vorbi simplu ce o să fac. (...) Sunt oameni care au străbătut cu mine străzile sectorului 1 şi deja am întâlnit oameni care ştiu cifre şi ne-au spus că Primăria sectorului 1 a plătit pentru o jucărie de 5 ori mai mult decât în altă parte. (...) Eu am crescut în sectorul 1 şi cunosc oamenii, ştiu că ei sunt informaţi', a susţinut Laura Chiriac, în faţa membrilor ALDE. Ea a precizat că responsabilitatea unei candidaturi e imensă şi a mulţumit conducerii ALDE pentru încredere.

'Sincer, credem că se poate face administraţie cu mâinile curate. Responsabilitatea unei candidaturi e imensă, şansa noastră e să încercăm să demonstrăm că se poate. Mulţumesc liderilor ALDE pentru încrederea acordată', a adăugat ea.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a spus că Laura Chiriac este o persoană care a reuşit să se integreze foarte bine în partid. El şi-a exprimat convingerea că aceasta va avea alături o echipă care o va duce spre victorie şi va încerca să demonstreze că se poate 'cu mâinile curate'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel