ALEGERI LOCALE 2016. Ion Dumitrel (PNL) a votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Ion Dumitrel, primul pe lista Partidului Naţional Liberal pentru Consiliul Judeţean, a declarat, duminică, că a votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia şi pentru judeţul Alba.

'Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia şi judeţul Alba şi cu convingerea că tot aceştia vor administra treburile comunităţi din Alba Iulia şi din localităţile judeţului nostru', a spus Ion Dumitrel. El a mai spus că nu crede că este dezavantajat de noul sistem de alegeri, dar a opinat că 'era mult mai bine pentru oameni să voteze preşedintele (de C.J. - n.r.) în mod direct'.

La rândul său, vicepreşedintele CJ Alba Florin Roman, secretar general adjunct al PNL, a spus că a votat 'cei mai buni' pentru Alba, acesta recomandându-le oamenilor să-şi exercite dreptul la vot.

'Am votat cei mai buni pentru Alba, am votat oameni care au făcut ceva pentru acest oraş (Alba Iulia - n.r.) şi pentru acest judeţ. Rugămintea este ca oamenii să-şi exercite acest vot democratic', a declarat Florin Roman. Acesta a opinat că votul de duminică 'va însemna mult mai mult decât arată sondajele pentru Partidul Naţional Liberal', Roman susţinând că 'surpriza frumoasă a acestor alegeri o vor reprezenta foarte multe judeţe din Moldova'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel