Alegeri locale 2016: Încă un jurnalist candidează la primărie

Un jurnalist, Cristian Bughea, candidează la Slatina din partea PRM pentru fotoliul de primar al municipiului, el fiind şi primul pe lista de candidaţi a partidului pentru Consiliul Local.

Reprezentanţii PRM au depus, marţi, listele cu propuneri de candidaţi pentru Consiliul Local Slatina şi Consiliul Judeţean Olt, precum şi propunerea de candidat pentru funcţia de primar al municipiului Slatina.

Biroul Electoral de Circumscripţie Slatina a admis candidatura lui Cristian Bughea pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, precum şi lista de propuneri de candidaţi a PRM pentru Consiliul Local al municipiului reşedinţă.

Bughea a lucrat ca jurnalist în presa locală. PRM a depus marţi şi o listă cu propuneri de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Olt, lista fiind deschisă de liderul filialei judeţene a partidului, Vasile Popa. Până marţi la ora 16,00, Biroul Electoral Judeţean (BEJ) nu a afişat vreo hotărâre de admitere sau respingere a vreunei propuneri de candidaţi sau liste de propuneri de candidaţi. Luni au fost depuse liste de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Olt de către PSD, UNPR şi PNL, iar în prima parte a zilei de marţi au depus liste ALDE, PRM şi PMP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel