Alegeri locale 2016: Gorghiu vrea să revoluționeze Craiova cu Pavel Badea

Alina Gorghiu a declarat joi, la Craiova, unde a participat la lansarea programului lui Pavel Badea cu care candidează la Primăria Craiova, că acesta este un proiect foarte important pentru craioveni.

'Cel puţin la nivel de draft, la nivel de concept iniţial, este un proiect foarte important pentru craioveni. Este un proiect care arată faptul că Pavel Badea nu vede Primăria Craiovei ca un trofeu, ci vede câştigarea Primăriei ca pe un proiect de suflet', a spus Gorghiu.

Aceasta a mai afirmat că partidele politice trebuie să intre în altă paradigmă, în sensul că trebuie să aibă nu doar candidat, dar şi proiect.

'Mă gândeam cum arăta Craiova de la Revoluţie - a vorbit de Craiova ca de un loc unde industria era in floare în anii trecuţi, unde oamenii veneau să muncească, unde aveau locuri de muncă, unde veneau să se educe, unde aveau ce să caute în spitalele din Craiova. Din păcate, după 26 ani , vorbim de un oraş care înseamnă plecarea multor tineri din urbe, înseamnă locuri de muncă prost plătite, înseamnă o infrastructură învechită, ca atare cred că proiecte de felul celui anunţat de Guvernul Cioloş- că face un spital regional aici este un proiect cât se poate de oportun şi de bun pentru dezvoltarea zonei, pentru dezvoltarea regiunii', a mai afirmat Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel