ALEGERI LOCALE 2016. Fostul prefect de Alba Gheorghe Feneşer candidează la Primăria Sebeş din partea ALDE

ALEGERI LOCALE 2016. Fostul prefect de Alba Gheorghe Feneşer, înlocuit din funcţie în luna februarie, a anunţat, joi, că va candida pentru funcţia de primar al municipiului Sebeş din partea ALDE, el fiind copreşedinte al filialei judeţene a formaţiunii.

Gheorghe Feneşer a declarat, pentru News.ro, că a decis să candideze la Primăria Sebeş din partea ALDE pentru că mulţi locuitori i-au cerut acest lucru, dar şi pentru că trăieşte în acest municipiu şi este interesat de viitorul acestuia.

"Aşa cum am făcut faţă provocării funcţiei de prefect şi trei ani mi-am îndeplinit atribuţiile cu brio, sunt convins că pot să fac mult mai mult la Primăria Sebeş. Cred că a sosit momentul ca sebeşenii să vadă că se poate face un alt fel de administraţie, a sosit momentul ca sebeşenii să-şi recapete oraşul", a spus Feneşer.

El a criticat actuala administraţie locală din Sebeş.

"Pe afară-i spoit gardul, dar înăuntru-i leopardul. Sebeşul nu este un oraş fără şomaj. În Sebeş mai avem nevoie de multe locuri de muncă, dar nu orice locuri de muncă, ci locuri de muncă bine plătite", a afirmat Feneşer.

Gheorghe Feneşer a fost prefect de Alba din 2013 şi până în 2016, fiind înlocuit în luna februarie de Guvern, împreună cu alţi prefecţi din ţară.

Feneşer are 58 de ani şi este de profesie inginer silvic, iar până la sfârşitul anului 2012 a fost preşedintele PC Alba. Datorită acestei funcţii, după schimbarea sa din funcţia de prefect, Feneşer a devenit copreşedinte al ALDE.

Fostul prefect de Alba este un om de afaceri cunoscut în zona municipiului Sebeş, unde locuieşte, fiind, în urmă cu câţiva ani, şi proprietarul unei televiziuni locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel