ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea despre posibile candidaturi comune PSD-ALDE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a avut discuţii cu cei din conducerea ALDE referitoare la posibile candidaturi comune la alegerile locale, dar a precizat că nu s-a conturat o soluţie.

'Noi am am ai avut discuţii cu ALDE, recunosc, mai multe discuţii, suntem destul de aproape de a contura o soluţie comună, nu e finalizată discuţia. Nu am închis uşa UNPR, dacă dumnealor au luat decizia să meargă singuri la alegerile pentru Bucureşti, acel protocol nu obligă, doar dă posibilitatea să se facă alianţe oriunde în ţară', a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a susţinut că nu există reticenţe din partea social-democraţilor din teritoriu în ceea ce priveşte încheierea de alianţe cu progresiştii, există doar 'dorinţa firească de a adopta măsuri sau de a realiza colaborări şi eventual alianţe care să fie eficiente pentru alegeri'.

Liviu Dragnea a precizat că liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu nu i-a spus niciodată că nu ar vrea alianţe comune cu organizaţiile PSD şi UNPR. În context, el a arătat că au început să vină rezultatele sondajelor comandate de partid, adăugând că în continuare se fac cercetări atât pe Bucureşti cât şi pe alte localităţi din ţară.

'Nu pot să spun foarte multe din bucătărie. Se realizează sondaje în continuare, nu numai în Bucureşti şi focus - grupuri şi tot felul de cercetări sociologice. Vrem să mergem la Bucureşti cu un pachet integrat, care să însemne un program de guvernare locală pentru Bucureşti şi cu o echipă bine sudată şi integrată de candidaţi, primarul Capitalei şi primarii de sectoare', a explicat el.

Dragnea a mai spus că Tăriceanu şi Victor Ponta nu doresc să candideze la alegerile locale şi nu au fost măsuraţi în sondaje. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel