Alegeri locale 2016: De ce nu a votat Klaus Iohannis până acum

Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, susţine că şeful statului, Klaus Iohannis, ar fi avut nişte 'probleme tehnice' în privinţa arondării la o secţie de votare şi că îşi va exercita acest drept până la închiderea urnelor.

'Niciun om în România nu are dreptul să-şi exercite dreptul la vot decât dacă are îndeplinite condiţiile. Am înţeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secţie de votare. (...) Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secţie anume, unde trebuia repartizat şi acolo pe o listă suplimentară. Nu ştiu, nu am înţeles, cred că până la ora 21,00 şi preşedintele României va vota', a declarat, duminică, Preda, într-o conferinţă de presă.

Pe 28 aprilie, preşedintele Klaus Iohannis anunţa că şi-a făcut viză de reşedinţă pentru Bucureşti şi că va vota în Capitală la alegerile locale.

'Este bine să se ştie că mi-am făcut viza de reşedinţă pe Bucureşti, adică voi vota la alegerile locale aici pentru primar general şi de sector şi pentru CGMB şi de sector', preciza Iohannis, adăugând că astfel va fi mai interesat de modul în care se face campanie electorală în Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel