Alegeri locale 2016: Constantin Ionescu, atacat de un PDL-ist care candidează din partea PNL-exclusiv

Constantin Ionescu nu a vrut să facă posibilele jocuri PNL pentru a câștiga Primăria Buzău, motiv pentru care a demisionat din partid și a anunțat că va candida independent pentru funcția de edil.

Amintim că Ionescu fusese dat candidat PNL la alegerile locale 2016, în urma unui sondaj realizat de partid, în urmă cu câteva săptămâni. Ulterior, lucrurile s-au schimbat aparent fără motiv, iar mai marii partidului s-au răzgândit și au decis să meargă în cursa electorală cu un fost PDL-ist, mai precis Ovidiu Anghel. Acesta din urmă, imediat ce Constantin Ionescu a anunțat că intră în cursa pentru Primăria Buzău, a reacționat printr-un comunicat de presă. 

Rugat să ofere un punct de vedere după declarațiile făcute de Ovidiu Anghel, Constantin Ionescu a spus în exclusivitate pentru DC News: "Nu știu despre ce atac vorbiți. Cine a zis ce? Dacă îmi spuneți despre ce este vorba... În fine, candidații puternici sunt atacați, așa că asta este... Dacă îmi spuneți ce a zis, voi putea comenta", a spus Constantin Ionescu.

DC News: Citez din spusele lui Ovidiu Anghel: 'Domnul Ionescu a ales de această dată cu inima, nu cu rațiunea (n.r. referitor la demisia din PNL). A preferat să părăsească o echipă puternică, pentru o aventură personală, care nu va duce nicăieri. Suntem convinși că acesta este doar un prim pas pentru revenirea domniei sale la matca PSD'.

"Întotdeauna aleg cu inima când este vorba de comunitatea în care trăiesc. Prefer să merg pe picioarele mele. Eu nu am fost niciodată în PSD ca domnul Ovidiu Anghel. În rest... adaug că vreau să fie o competiție corectă, deschisă și transparentă. Nu vreau o luptă bazată pe atacuri murdare. Nu voi iniția astfel de lucruri urâte din care nu va câștiga nimeni", a fost replica lui Constantin Ionescu.

[citeste si]

Amintim că Ovidiu Anghel, candidat PNL la Primăria Buzău, a venit consilier local, apoi subprefect susținut de PDL, după care, în 2011, a trecut la Electrica SA, "pentru a putea reveni pe scena politică" așa cum și-a motivat, la acea vreme, decizia. Din 2012, când PDL a pierdut guvernarea, Ovidiu Anghel a bătut palma cu PSD, pentru a-și putea păstra scaunul de director, scrie presa vremii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel