ALEGERI LOCALE 2016: Codrin Ştefănescu, pronostic pentru PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat joi, la Giurgiu, că este convins că organizaţia judeţeană a PSD se va afla pe primul loc la nivel naţional în cadrul partidului la alegerile locale din acest an.

'Rezultatele PSD Giurgiu la alegerile locale din iunie vor fi spectaculoase, ca de obicei, cum ne-a obişnuit preşedintele organizaţiei, Niculae Bădălău. La noi în partid este o întrecere între câteva judeţe, cine se află pe primul loc, şi sunt convins că şi de data aceasta Giurgiu va fi pe primul loc deasupra Oltului, Doljului şi Vrancei. Probabil se vor supăra colegii noştri, dar încă mai au de muncit să ajungă la nivelul procentual pe care îl are PSD în judeţul Giurgiu.

În orice caz sunt judeţe foarte bune şi în ceea ce înseamnă organizare, omul sfinţeşte locul, vreau să spun lucrul ăsta foarte clar, adică dacă ar fi un Niculae Bădălău, de exemplu, şi la Cluj şi la Alba, la noi, la PSD lucrurile ar sta altfel. Deci nu e vorba că acolo e electorat de dreapta sau nu ştiu ce, sunt oameni de stânga peste tot, dar trebuie şi organizaţi, trebuie şi un lider', a declarat Codrin Ştefănescu, care este şi secretarul general al PSD Bucureşti.

El a completat faptul că 'PSD ia foarte în serios campania electorală pentru alegerile locale' mai ales în condiţiile în care a constatat că 'românii au foarte mare încredere în partid'. Codrin Ştefănescu a mai adăugat că PSD se află cu 'arma la picior' pentru că se aşteaptă şi la atacuri 'suburbane şi mişeleşti' din partea adversarilor politici. Codrin Ştefănescu a participat joi la Giurgiu, împreună cu preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, senatorul Niculae Bădălău, şi la o întâlnire cu primarii din judeţ. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel