ALEGERI LOCALE 2016. Candidat PMP, atac la PNL: Semn de lașitate

ALEGERI LOCALE 2016.Candidatul PMP la Primăria Iaşiului şi la Consiliul Judeţean Iaşi, deputatul Petru Movilă, a criticat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, apariţia unui pliant electoral asumat de PNL în care este criticat candidatul PSD la Primăria Iaşi, primarul interimar Mihai Chirica. 

ALEGERI LOCALE 2016. 'Nu am agreat niciodată materialele de campanie murdare. Este un semn de laşitate pentru cel care face asemenea lucruri impersonale. Este normal ca partidele, prin lideri, să-şi asume asemenea materiale. Iaşiul nu merită asemenea candidaţi. Eu nu cred că Iaşiul poate fi reprezentat de asemenea laşi. Nu sunt de acord, indiferent de persoană, de atacurile la persoană, cu asemenea materiale electorale. Sunt instituţii abilitate să se ocupe de nereguli', a declarat liderul PMP Iaşi, citat de Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. El îi invită pe toţi contracandidaţii săi să participe în cursul săptămânii viitoare la o dezbatere publică, pe proiecte, astfel încât electorii să ia decizii corecte.

ALEGERI LOCALE 2016. 'Îi invit la o dezbatere publică pe proiectele Iaşiului. Fie că e la Primărie, Consiliul Judeţean, în Parcul Copou, la Mitropolie, este important ca cetăţenii Iaşiului să simtă că cei care candidează respectă ieşenii, pentru că iubesc Iaşiul. Vreau ca fiecare dintre candidaţi să spună şi ce a făcut în ultimii patru ani, mai ales cei care au fost pe funcţii publice', a declarat Petru Movilă. El a afirmat că îşi va continua campania electorală ca şi până acum, 'clar, decent, fără murdării'.

ALEGERI LOCALE 2016. Reacţia candidatului PMP vine după ce în oraş a apărut un pliant electoral, pe care scrie că este asumat de PNL şi tipărit în 100.000 de exemplare, în care sunt reluate unele acuzaţii la adresa lui Chirica, difuzate anterior de televiziune centrală. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel