ALEGERI LOCALE 2016. Candidații PPU pentru primăriile sectoarelor 1, 2, 3 şi 5

Partidul Puterii Umaniste - social liberale (PPU-sl) şi-a anunţat joi candidaţii la funcţiile de primari ai sectoarelor 1, 2, 3 şi 5 ale Capitalei.

Ei au fost prezentaţi oficial într-o conferinţă de presă, la sediul partidului.

Aceştia sunt: sectorul 1 - Daniel Mărgărit, sectorul 2 - Cezar Marin, sectorul 3 - Tudor Turiceanu și sectorul 5 - Florin Niculae Titică.

'Avem singurii candidaţi care vin cu propuneri reale pentru rezolvarea problemelor majore şi sunt, în acelaşi timp, propuneri foarte realiste şi realizabile. Totodată, vin cu propuneri de curăţire a sistemului, pentru că, ştim foarte bine, în ultima perioadă asistăm la din ce în ce mai multe noutăţi legate de corupţia din administraţia publică din România', a afirmat senatorul Alfred Mihai, preşedinte al Organizaţiei Bucureşti a PPU-sl, potrivit Agerpres.

'Noi nu avem nevoie, ca partid, de criterii de integritate, pentru că noi suntem un partid curat şi nou, şi nu avem nevoie să ne reformăm. Noi ne formăm cu oameni de foarte bună calitate, oameni tineri, cu energie, cu oameni care au experienţă, care au o calitate morală şi profesională care îi recomandă', a mai spus el.

Candidatul la Primăria sectorului 1, Daniel Mărgărit, propune, între altele, înfiinţarea unui 'consiliu obştesc' şi diminuarea discrepanţelor dintre cartierele considerate bogate, precum Dorobanţi sau Primăverii, şi cartierele mai sărace, precum Chitila sau Bucureştii Noi.

Cezar Marin, candidat la Primăria sectorului 2, îşi doreşte eradicarea corupţiei de la nivelul administraţiei locale şi încurajarea liberei iniţiative economice a cetăţenilor din sector.

Candidatul de la sectorul 3, Tudor Turiceanu, a spus că Bucureştiul 'are nevoie de inovaţie' şi că doreşte o transparenţă de 100% în ceea ce priveşte fondurile publice, democraţie participativă şi birocraţie zero, iar candidatul de la sectorul 5, Florin Niculae Titică, propune ca, împreună cu cetăţenii sectorului, să schimbe înfăţişarea zonei administrative.

Potrivit lui Alfred Mihai, pentru sectoarele 4 şi 6 încă nu au fost stabiliţi candidaţii, aceştia urmând să fie nominalizaţi după ce vor avea loc discuţii în Biroul Executiv al partidului. El a susţinut că PPU-sl are în vedere şi Primăria Capitalei, în cursa din interiorul partidului fiind doi candidaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel