ALEGERI LOCALE 2016. Blaga tranșează lucrurile la Constanța

Vasile Blaga - PNL
Vasile Blaga - PNL

Partidul Naţional Liberal va finaliza validarea candidaţilor pentru alegerile locale în următoarele două săptămâni, urmând ca o prezentare a acestora să aibă loc la Constanţa la începutul lunii aprilie, a declarat miercuri copreşedintele PNL Vasile Blaga.

'Am convocat pentru 2 - 3 aprilie, la Constanţa, Liga aleşilor locali, unde o să participe toţi candidaţii noştri pentru funcţiile de primari şi, sigur, pentru preşedinţi de consilii judeţene din ţară. (...) Mai avem puţine locuri în care trebuie să desemnăm candidaţii de primari. În maxim două săptămâni lucrurile vor fi încheiate. (...) Le-am spus şi colegilor: mai sunt 48 de zile până când se depun listele cu candidaţi', a precizat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă, la finalul BPN al PNL.

Copreşedintele liberal a anunţat şi validarea, în cadrul BPN, a şase candidaţi la funcţiile de primari. 'La Tulcea - Ştefana Zibileanu, la sectorul 1 - Alexandru Nazare, la sectorul 2 - Dan Cristian Popescu, la sectorul 3 - Florin Vasile, Răzvan Sava la sectorul 4 şi la sectorul 5 - Ovidiu Raeţchi', a precizat Blaga. Potrivit acestuia, candidatul PNL la Primăria sectorului 6 va fi anunţat săptămâna viitoare. Blaga a spus că au fost validaţi, de asemenea, mai mulţi candidaţi pentru funcţia de preşedinte de consiliu judeţean.

'La Argeş - Ioan Popa, la Botoşani - Gheorghe Sorescu, la Dâmboviţa - Dumitru Niculescu, la Galaţi - Tania Iuliana Bogdan, la Iaşi - Dumitru Oprea şi la Olt - Gigel Ştirbu', a spus Blaga. El a menţionat că BPN al PNL a validat şi cinci preşedinţi unici de filiale. 'La Dolj - Nicolae Giugea, la Buzău - Ovidiu Anghel, la Călăraşi - Răducu Filipescu, la Galaţi - Victor Paul Dobre şi la Sibiu - Raluca Turcan', a spus el. Vasile Blaga a precizat, totodată, că avocatul Cristian Ene a fost desemnat, prin votul Biroului Politic Naţional, ca reprezentant al PNL în Biroul Electoral Central.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel