ALEGERI LOCALE 2016: Andrei Neder (ALDE), un altfel de CV. Ce informații deține

Andrei Neder, candidat din partea ALDE la Primăria Buzău, și-a făcut public un altfel de CV.

Candidatul ALDE la func­ția de primar al municipiului Buzău, Andrei Neder, are 40 de ani, este profesor de ed­cație fizică și sport, și lucrează în mediul privat, ca ante­pre­nor, de 20 de ani. El spune că se va adresa, în campania electorală, cu precădere, celor 35.000 de buzoieni care care nu s-au prezentat la vot în ultimii ani.

"Sportiv de performanta, profesor, absolvent al Universitatii Bucuresti, antreprenor de 20 de ani in mediul privat, om care a trait si simtit din plin realitatea post decembrista si care are certitudinea ca prin experienta si cunostintele acumulate, poate construi, si sustine o alternativa viabila la modul actual de administrare a comunitatii buzoiene.

Sunt unul dintre tinerii Buzaului neimplicati in fenomenul politic, oameni care nu au fost angajati ai statului si nici nu si-au definit existenta prin afaceri oneroase sau, dependente de bugetul statului.

Consider ca indeplinesc calitatile necesare tipului de politician dorit astazi de catre buzoieni, dar mai ales de cei peste 35000 de buzoieni care de aproximativ 20 de ani nu au participa la vot.

[citeste si]

Sunt unul din zecile de mii de buzoieni care s-a saturat sa nu ai unde sa iti parchezi masina sau sa vizitezi service-ul mai des, sa nu ai liniste ca iti vine copilul de la scoala in siguranta acasa, sa iti auzi cunostintele ca nu mai au serviciu, sa nu ai unde sa mergi cu bicicleta in Buzau, sa nu ai siguranta ca te duci bolnav la spital si sa te intorci mai bolnav etc.

Sunt unul din zecile de mii de buzoieni curati care se lupta pentru salvarea CERTIFICATULUI DE BUZOIAN, sentiment ce s-a dorit foarte mult sa fie uitat in sertarele constiintei fiecaruia dintre noi.

Sunt unul dintre zecile de mii de buzoieni care crede cu tarie ca: DA, SE POATE, CU MAINILE CURATE", a transmis Andrei Neder.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel