ALEGERI LOCALE 2016. ALDE a stabilit candidaţii pentru alegerile locale în Satu Mare

Preşedintele ALDE Satu Mare, Adrian Ştef, a declarat sâmbătă că au fost stabiliţi deja candidaţii în 34 din cele 65 de unităţi administrativ teritoriale din judeţ, purtându-se negocieri cu cei de la PSD pentru susţinerea unui candidat comun la municipiul reşedinţă de judeţ. 

Printre candidaţi se numără cinci actuali primari care sunt membri ALDE, dar şi actualul primar din Călineşti Oaş, Gheorghe Copil.

În privinţa candidatului pentru Primăria Satu Mare, Adrian Ştef a declarat că se poartă negocieri cu PSD, fiind posibil ca el să fie cel desemnat.

'Delegaţia Permanentă mi-a solicitat să candidez la primăria reşedinţă de judeţ, organizaţia locală Satu Mare nici nu vrea să accepte să nu avem un candidat propriu. La nivel judeţean se doreşte candidarea pe liste comune şi susţinerea unui singur candidat la municipiul Satu Mare, dar organizaţia municipală ALDE îşi doreşte să mergem separat. Prima opţiune este să avem un candidat comun cu cei de la PSD şi să ne susţinem reciproc', a declarat Ştef. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel