Alegeri locale 2016: Adevărul despre relația dintre Constantin Ionescu și Boșcodeală

Anumite voci i-au reproșat, fără a da argumente pentru a susține acuzațiile, lui Constantin Ionescu, candidat independent la Primăria Buzău, că este omul lui Constantin Boșcodeală (PSD).

Totul după ce Constantin Ionescu a demisionat din PNL și a decis să candideze independent pentru funcția de edil. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, Constantin Ionescu, a explicat ce relație are cu primarul Constantin Boșcodeală.

"Nu există nicio relație cu dl Constantin Boșcodeală, în afară de cea instituțională la momentul în care am fost într-o instituție publică. Nimic mai mult. Dacă o anumită persoană, fără niciun fel de argument, îmi reproșează o chestiune aberantă, că aș fi omul cuiva, eu întreb: cum văd buzoienii o persoană care a fost adusă de mână și pusă în capul partidului? Cum văd buzoienii o persoană care a fost adusă și pusă să candideze? Cum văd buzoienii o persoană care și-a bătut joc de munca mea și a tuturor colegilor din PNL mințindu-i și nerespectând democrația, statutul și normele de bun-simț dintr-un partid?", se întreabă Constantin Ionescu.

DC News: ... vă referiți la domnul Ovidiu Anghel, șeful PNL Buzău și candidat la primărie.

"Răspund buzoienii", a fost replica lui Constantin Ionescu.

Mai multe detalii veți afla odată cu publicarea integrală a interviului.

[citeste si]

Amintim că Ionescu fusese dat candidat PNL la alegerile locale 2016, în urma unui sondaj realizat de partid, în urmă cu câteva săptămâni. Mai precis, buzoienii se pare că îl voiau în fruntea județului. Ulterior, lucrurile s-au schimbat aparent fără motiv, iar mai marii partidului s-au răzgândit și au decis să meargă în cursa electorală cu Ovidiu Anghel. 

Amintim că Ovidiu Anghel, candidat PNL la Primăria Buzău, a venit consilier local, apoi subprefect susținut de PDL, după care, în 2011, a trecut la Electrica SA, "pentru a putea reveni pe scena politică" așa cum și-a motivat, la acea vreme, decizia. Din 2012, când PDL a pierdut guvernarea, Ovidiu Anghel a bătut palma cu PSD, pentru a-și putea păstra scaunul de director, scrie presa vremii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel